zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

Tar bloggen till en ny nivå!

Allmänt, Personligt blogg, hobby, jobb, tydlig, videoinlägg, ärligt, öppet Permalink0
 Shoooooooooo på er! Jag hade världens otur med datorn igår och det gjorde att jag inte hann göra ett nytt inlägg. Jag har två datorer men den ena är helt död och den andra som jag använder just nu krånglar. Den blev typ värre efter hälso kollen. Palla!? Men men idag går det.
 
Som ni vet har jag inte alltid bloggat regelbundet. Men jag skulle vilja göra det regelbundet och oftare för det är så roligt. Jag vill att bloggen ska funka och växa men när jag inte bloggar så tappar jag läsare och jag tror att vissa kanske blir lite besvikna. Annars när jag såväl bloggar ofta så går statistiken på läsare uppåt helatiden. :) Jag bloggar inte bara för min skull utan för mina läsares skull också. Så jag har tänkt och frågat mig själv hur jag kan lösa detta. Det är nice att kunna sprida lite glädje, humor, inspiration mm genom bloggen och även kommunicera med er gulliga läsare därute! Jag kom fram till att när jag jobbar mera och bloggar mindre så kan jag försörja mig själv men när jag bloggar mer och jobbar mindre blir det svårare. Jag har hitils använt bloggen endast som hobby men att blogga är som att jobba! Det kräver tid, enegri, engagemang, kunskaper och mera! Så jag har bestämt mig att ta bloggen till nästa nivå. :) De tre sakerna jag ska satsa på från och med nu är att 1 skriva sponsrade inlägg och annat som gör att man kan tjäna på bloggen, 2 variera inläggen med flera videoinlägg trots att jag inte har pro mac och filmredigeringsprogram. Jag menar någonstans måste man börja och jag tror att flera av er skulle uppskatta se mina videos i alla fall. Och tre keep up med alltbra jag har gjort med bloggen hitils. 
 
Jag skriver detta dels för att dela med mig för jag tror det kanske är intressant för vissa att se hur min blogg utvecklas, hur jag gör för att den ska hutvecklas och vad som händer med bloggen. Men  jag skriver detta även för att förbereda på att det kommer komma reklam i bloggen. Jag vill vara ärlig, tydlig och öppen om detta. Men jag kommer jobba minst lika mycket som jag gjort hitils om inte mer på härliga egna inlägg!
 
Jag vet inte hur det kommer gå och så men det visste jag inte när jag började bloggen från början heller och trots det så har det gått fram i bloggens utveckling. Hur kul e inte d?  :)
P&L på er kram o puss!
 
 
 
Till top