zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

SKA JAG GÖRA DET ELLER INTE??

Allmänt, Fashion/trendigt, Personligt, utseende Smycken, glad, hål i näsan, okänd anledning, piercing, pigg, selfies, tysta Permalink3
Shooo på er! Hur äre? Med mig är det bra. Har vart glad och pigg idag utan någon känd anledning hahah!! Jag har haft lite funderingar kring en sak. Jo det är nämligen så att jag alltid har velat ha hål i näsan och på sista tiden har tankarna snurrat runt i huvudet på mig. Det är så snyggt. Jag vill, jag vill, jag vill, och sen kommer "men". A något hindrar mig. Jag är typ rädd att jag ska ångra mig. Men hur kan jag ångra mig det då jag har drömt om det sen länge??? Ni vet folk har fördommar om folk med piercingar, tatueringar och med mer. Men sen när brydde jag mig om vilka fördommar folk har om mig pågrund av det ena eller andra?Så jag fattar inte mig själv riktigt just nu. Kanske är det så att jag väntar på ett speciellt tillfälle?I dont know men något hindrar mig.
 
Varför är ni så tysta hahah? kommentera gärna något. Om ni inte vet vad ni ska kommentra så kan ni gärna svara på frågorna - Har ni oxå drömt om att göra något men att något hindrar er? Har ni känt som jag?Tycker ni jag ska pierca mig?
 
Anyways, här har jag några selfies! KRAM o PUSS!
 
#1 - - Inaa H. Foose:

Jag fick näspiercing som födelsedagspresent av min man för 2 år sedan, jag är 25 år nu. Ångrar mig inte alls :)
Börja med en ring tills allt läkt ihop ordentligt! Det är mitt tips. Sedan byta ut till annat när det läkt ihop bra.

Svar: Å tack för tips, :) kram
Zizo

#2 - - bratips:

Testa med magnetisk eller låtsas piercing först sedan kan du ju bestämma dig. Jag ville också ha det när jag var yngre men jag testade med en låtsas först och tyckte inte det var något så speciellt med en sådan så det var värt att jag inte stack hål i min näsa HahahHa. Dessutom är magnetiska mycket finare. Testa de.

Svar: hmmm du har rätt, jag måste testa och känna av lite först.
Zizo

#3 - - Anonym:

Hej

Svar: hejhej :)
Zizo

Till top