zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

Random Facts About Me!!

Allmänt, Personligt, dans about me, facts, random, zizo Permalink2
Hej på er alla! Jag har tänkt lite på sista tiden och kom på att göra en radom facts about me lista! Det kan vara roligt för vi alla blir ibland bedömda och i mågna fall stämmer inte de bedömningar man har fått. Dessutom tror jag att vi alla har något extra speciellt som andra gärna skulle vilja veta om en. Ibland får jag höra "meh ååååh,, jag önskar jag också hade olika bagrunder för det är så coolt, spännande eller whatever....", men jag håller inte helt med! Visst det är väl nice men att vara hel sweeede är väll spännande det också. Hur kan det vara mindre speciellt? Att vara mixad som jag kan väl vara kul men det har inte alltid varit så lätt heller så oavsett vad, finns det alltid något possitivt och negativt i allt. Så egentligen är valet mitt, om jag vill glädjas åt det possitiva eller deppa över det negativa. Ofta inser man inte hur speciell man är för att man gämför sig själv med andra helatiden. Jag brukar tänka "var bara dig själv för det duger väl och det finns ingen likadan som du!"
 
Det finns lite saker alla inte vet om mig och här kommer det!! Sätt på er säkerhetsbältet!!Are you ready?Läs på egen risk! hahaha
 
Jag har varit vegetarian sedan födseln...
 
Har aldrig provat alkohol...
 
Har aldrig provat röka..med mer...
 
Jag var förlovad med kusse när jag var 16 år...
 
Jag har typ två sidor, en som är lite crazy och all about me och en annan "nunnig" sida som är totalt tvärtom, ni vet som den vita och svarta svanen hehe!! Hänger ni med?
 
Har dolda talanger exempelvis i att skapa konst, - skriv sadotgrafia i youtube och kolla första videon som är rosa så kan ni se mig skapa en målning med hjälp av sprayflaskor...
 
Jag är bra på att dansa magdans...
 
Vann en danstävling i Polen...
 
Gick i karate och nådde fram ända till blått bälte (alltså bälte nr 10)...
 
Gick i en shia-muslimsk skola som liten i Västerås. (jag hamnade lite fel där) men det var nice...
 
Var 100% rawfoodist i 6 månader runt år 2013(det var amaziiiiing)...
 
Folk kallade mig moppetjejen, addidas, zizo, mikrofontjejen och spåtjejen på högstadiet...
 
Jag var den ända tjejen i 7:an som sprang ut i snöstormen utan jacka och mulade killarna i 9:an! Det var kul!
 
Älskar att köpa schoppa, dansa och sjunga speciellt i mikrofon...
 
Jag har haft en liten (miniatur) pekingese som hette Mini! Saknar dig! :(
 
 
Ja det finns säkert mer men jag tar det inte just nu.. vill ni veta något speciellt är det bara att fråga i kommentarsfälltet. Hoppas ni gillar min RFAM lista...
 
 
 ....ursäkta kvaliten och stöket men dethär är bilder från perioden då jag var 100% raw!!Alltså runt år 2013! No makeup :( ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Mane:

Wow! Varför var du gift? Och varför skilde du dig? Berätta mer om detta! varför har du tagit avstånd från din förflutna, vad var det som fick dig att ta avstånd.

Svar: Kul att du frågar... ja det var ren drama och det finns mycket och säga men jag blev som tur aldrig gift... då var jag ganska glad över att jag var på gång att gifta mig... men nu är jag glad att jag inte gjorde det och jag känner att jag då inte riktigt förstod vad som hände.
Zizo

#2 - - Mane:

Btw. Intressant. Gillar din blogg:)

Svar: Åhh tack :)
Zizo

Till top