zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

Im back,GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Allmänt, Personligt fest, fira, jul, julshoppat, nyår, slumber party, vänner Permalink1
HEJ,OMG, vad jag har saknat er och bloggandet men ni skulle bara veta vad jag har vart med om!!! Oavsett vad som händer i mitt liv hittar jag alltid genvägar tillbaka mot ljuset igen. Nu ska jag förvarna er, som jag tidigare har skrivit att jag har en tendens att försvinna och sedan dyker jag plötsligt upp, och lite så har det blivit nu. Ni ska veta att trots min frånvaro så har jag tänkt på er och bloggen för jag märker att ju längre jag bloggar och kommunicerar med er via bloggen desto mer inser jag att det verkligen är något I LOVE TO DO!!!Men jag är den jag är och kan inte lova att jag alltid finns här, just nu. Något jag kan lova är att jag inte har planer på att avsluta bloggen.
 
Anyways, jag önskar er ett gott nytt år och jag hoppas ni har haft en bra jul! Jag har faktiskt haft det fett nice då jag hade slumber party med mina tjejer på juldagen och vart på två olika fester med härligt sällskap på nyårsafton!! Det var AMAZIIIIIIIING och jag o min bff startade upp dansgolvet på den första festen (vi tog över hahaha ;) ) och sen när vi drog ut på en klubb dansade vi loss ända tills tre på natten hahah!! Jag har fortfarande träningsverk överallt hahah!LETS DO IT AGAIN!! Man har julshoppat med vänner, käkat god mat på julbord och fått blommor och presenter.
 
Denna gång har julen och nyåret verkligen varit lyckad och jag känner mig så mycket gladare. Jag är sjukt tacksam över att jag slapp fira nyår i ett skyddat boende!!! När det är nyår brukar jag tänka tillbaka på nyåret innan och minnas saker jag gjorde då och visst det var väl trevligt att fira i skyddat boende men jag trodde aldrig jag skulle komma där ifrån och det var inte lika fritt som nu. Exempelvis kunde jag denna gång fira med vänner och stanna ute hur länge jag ville. Det är så skönt att allt har blivit bättre och att man slapp fira nyåret gömd i skyddatt boende!!
P&L och kramis på er!! :)
 
Här får ni se lite av det senaste... 
 
 
#1 - - Har du kille eller älskare??:

??

Svar: Finns någon jag gillar... Men mer kan jag inte avslöja för när det kommer till kärleks relation i mitt liv så har det varit dramatiskt o sådant håller jag gärna privat just nu ..☺
Zizo

Till top