zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

När allt går snett i livet

Allmänt, Personligt bff, debbat, dekoration, fika, stan Permalink2
GODMORGON PÅ ER ALLA HJÄRTAN!! Nu är jag äntligen tillbaka.. Jag har vart med om något sjukt konstigt och jag vet inte varför och hur det kunde hända men jag hade verkligen en period där (ALLT) gick snett för mig.Några exempel var att det uppstod något allvarligt fel på min dator efter att jag fick tillbaka den från service/support avdelningen. Den skulle ju bara uppdateras, hälso kollas, mm och nu är den typ förstörd. Jag vart extermt förkyld bara för att jag slarvade två dagar. Några kort man använder dagligen försvann plöstligt av någon okänd anledning. Flera allvarliga saker hände och det kändes tillslut som att det var överdrivet och att "something" bara ville bryta ner mig. Det kändes som att något sände ut mycket negativ energi till mig. Nu är det kanske ingen katastrof att exempelvis bli sjuk men om man lägger till 15 stycken allvarliga problem kan man lätt gå under i dethär samhället.
 
Jag saknar bloggandet så mycket men jag har insett att jag är i en situation där jag inte har lika mycket tid till att blgga som jag skulle villja, så jag har börjat jobba på det så att jag ska kunna blogga mycket mer i framtiden. För jag älskar verkligen bloggandet. :)
 
Igår träffade jag min bff och vi fikade först vilket var supertrevligt. Vi hade en riktig het debatt som var nära på att spåra ur! hahah. Sen gick vi runt lite på stan och såg dessa fina....kommer inte ihåg vad de hette men de var fina och jag skulle lätt använda de som dekoration i mitt rum.
 
#1 - - Linda:

älskar lush :)

Svar: Ja men så kanske det heter, haha :)
Zizo

#2 - - Anonym:

سلام

Svar: ?
Zizo

Till top