zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

Uppdatering : idol aoudition, bästa kvällen ever!!

Allmänt, Personligt, events, musik duo, idolcrew, kontakter, mikrofon, musik, otur, publik, uppfylld dröm Permalink0
Shoo tänkte bara börja med att säga im back! Hoppas ni har det bra!!
 
Sist berättade jag att jag åkte hem för att fixa mig inför kvällen med idol på en fin plats!OMG de hade något jag inte kan stå emot!!!Asså jag fick verkligen kämpa hahaha! Gissa vad det var!!!Jo, en scen, disco lampor, rampljus och sist men det viktigaste!! (EN MIKROFON!!!) Jag dooooooog hahah!!! O inte bara det, jag var fixad och lite mer förberedd. Asså JAG (HJÄRTA) scen, musik och mikrofon = sant!! O det fanns musikintresserade publik, idol crew och härliga personligheter! Ja för en sådan som mig var det en dröm!
 
Oturen var den att de hade de säääääääämsta låtarna ever! alla mina låtar fanns inte att sjunga. Det var karaoke alltså! men min vän som sjöng fick göra akapella! asså man sjunger utan musik i bakgrunden och jag ångrar mig att jag inte gjorde detsamma!!! Jag valde istället gamla låtar som var boring. Jag var inte ens säker på låtarna och texten visades och försvann alldeles för snabbt så jag tappade bort mig och blev ännu mer nervös. Jag var sjukt missnöjd med  min audition men det var ändå sjuuuuuukt roligt!!!! Krävdes sjukt mycket mod för att stå där ensam och sjunga samt uppträda lite fint!
 
Jag hade kul, lärde mig mycket, uppfyllde en dröm jaghaft i evigheter och fick nya härliga kontakter. Dessutom kom jag i kontakt med en erfaren och duktig musiker som hade mycket att säga och ville göra en duo med mig!! Alltså att musikern och jag sjunger en låt tillsamans!!
 
Mer om detta kommer sen!!
 
KRAMIS!!P&L
 
Några selfies jag tog den kvällen! hahaaahaaa...
 
 
HÄR ÄR SCENEN JAG SJÖNG PÅ!!
Till top