zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

Min top 10 att göra innan sommar lista!

Allmänt, Fitness, Personligt, utseende dejt, jobb, liva, mobil, projekt, sång, top 10 att göra listan, träning, utseende, videoinlägg, ärenden Permalink1
Hej på er! Jag är fortfarande förkyld och känner att jag måste boosta mitt immun hahaha!!! Så idag blir det en massa vitlökar!! Ja jag menar det! Och för att bevisa er det så ska jag filma hela grejen hahaha! Det har gått alldeles för långt nu känner jag! Pallar inte! Jag som har många planer på g!!! Idag blir det inte "hemma och ligga", inte! Man kan väll säga att jag är lite friskare och att smittsfasen är över men fortfarane inte hundra 100% frisk. Skulle villja vara hemma o vila hemme men inget blir gjort om jag inte gör nåt!
 
Ni kanske undrar vad jag har på min att göra listan Här kommer en trendig overview! WHAT!??? Hahahah, vad var detdär? Vart kom det ifrån? "trendig overview" Hahaha, knas!
 
1  liva med mitt gäng och ha kul
2  skaffa ett nytt jobb
3  utföra mitt nya projekt(utseende) som jag kanske avslöjar senare
4  gå ut och dansa med mitt gäng eller bfff
5  BÖRJA DEJTA
6  laga min stackars mobil
7  gå och sjunga på scen
8  göra fler video inlägg
9   fixa en massa ärenden
10  få in en träningsrutin i vardan
 
Kram, puss!
 
 
 
 
 

Flygplanet kraschade och jag glömde mitt pass!!!!

Allmänt, Personligt, events Permalink0
OMG!!!! Från ingenstans skulle jag och en till tjej ut och resa till Albanien! Hahahahah! Och det såg jag fram emot att göra! Jag var jätte glad men kände på mig att något skulle gå snett. Vi satte oss på flyget och var faktiskt nästan dem ända där. Jag , hon, en pilot och en man som kollade läget och städade. Jag började tänka på allt jag borde ha med men inte hade med mig till resan. Piloten och mannen snackade lite. När viflög flög vi upp och ner och sedan snurrade planet och planet började skaka. Sedan hörde jag att de tjafsade och istället för att piloten skulle styra planet så tjafsade han medans mannen försökte få honom att styra flygplanet! Jag snackade men tjejen och sa att jag glömde mitt pass men fick ingen respons. Sedan kraschade vi och hela flygplanet.
 
Hahahha, vad är det för drömmar jag har.Mår jag bra eller? Jag drömde om flera, för att vara exakt 2 till drömmar med konstiga händelser som slutade illa. Har ni haft 3 marddrömmar på en och samma natt?
 
 
Kram och puss!
 
 
 
 
 

Party med härliga tjejer och dracula!!

Allmänt, Personligt, events dans, dracula, livesändning, slumber party, smink, tjejer Permalink0
Hej på er alla! Nu är jag äntligen tillbaka igen. Har dippat lite och sen har jag lyckats bli förkyld igen men jag har haft super kul också!. Jag har haft riktigt kul med ett gäng nära vänner flera gånger och sista gången var hemma hoss mig. Vi dansade like crazy och livade sammtidigt. Upp till 700 personer tittade på oss i ca 3 timmar. hahaha! Vi åt, drack, klädde upp oss, sminkade oss ,dansade och med mera. Dracula hade visst the moves!!!Blev mycket imponera. Det var kul och jag är mycket gladare nu än sist hahah! Nu är live videon borta tyvärr men jag vet att det var några tittare som screenade(tog screen shoots) så bilderna kan ju dyka upp i framtiden.
 
Kramis vi hörs!
 
 
Till top