zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

bra start på dagen

Allmänt jacka, morgon, pigg Permalink0
vaknade nyss, kollade åt ett håll o fick syn på detta, fint ellerhur? Jag som är morgonpigg som människa måste bara få njuta och ta det lungt på morgonen fast ibland kan jag behöva få dansa av mig lite hahah. Jag tycker att det är skönt att vakna tidigt för då slipper man stressa.
 
Känner mig såååååå nöjd efter gårdagens balletlektion, det gick tillockmed bättre för mig än vad jag förväntade mig. Jag gick ner ett halvt kilo,,, :) inget, I know men det ska fortsätta gå neråt. Kommer säkert få träning-pain också.
 
Det som händer idag är att jag kommer leta efter en jacka(visar er sen om jag hittar), ha möte och vem vet vad mer, kanske sjunga?(i studio)
 
Ni fr oxå ha det toppen,KRAMIS, P&L :) 
 
 
 

let's get ready

Allmänt, dans dans Permalink0
Shooooooooooo alla sötisar, im back, ni kommer få veta lite av det jag har varit med om sedan jag var borta lite senare. Nu har man börjat med allt o sommarlovet är slut, så det är bara att fortsätta. Idag ska jag finally få börja dansa igen men, im soo out of shape!!! :( . Kommer bli tufft men jag måste börja någonstans i alla fall. Dessutom är jag extra motiverad för jag har dansat en del på sista tiden och har kommit in i det lite. :) :) :) Så nu ska jag förbereda o sedan drar jag. 
 
...ja jag vet, många skulle vilja se hela mig och jag vill ta några helkropssbilder men jag har inte hittat ett bra sätt ännu att ta sådana bilder på. Dessutom är mina kameror inte de bästa och lite krångliga att ta bilder med från långt avstånd på sig själv, har inte hittat en stor spegel och om jag hittade så skulle det ändå inte vara lika bra som en vanlig helkroppsbild. Jag pallar heller inte när andra tar bilderna åt mig så jag kulrar forrtfarande på hur jag ska göra och det kommer att komma när det är dags. Har ni tips  på kamera hantering och kroppsbilder kommentera gärna.
Kramis!!! P&L 
 
Till top