zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

Nya snygga hörlurar!!!

Allmänt, dans, musik Permalink1
Men hallå på er gullingar!! Jag har skaffat mig nya hörlurar igen!! Hahaha, när jag kollade genom alla mina bilder så insåg jag att jag ofta har på mig hörlurarna på bilderna. Jag använder de mycket och jag tror det är därför jag köper nya så ofta som jag gör. De måste vara fina så jag köper samma hörlurar om det inte finns nya som är snygga!
 
Igår hade jag balletlektion och det gick mycket bättre, man har liksom kommit in i det nu. Vi hade en annan lärare som var där o praktiserade. Det var spännande med nya övningar. Men jag saknar min gamla lärare som ska ha oss nästa vecka!! Det var kul att få höra beröm också kom jag på. :)
 
 
 

"Euwwww vad är dethär, byt låt, finns många bättre!!!!!"

Allmänt, Personligt, dans, musik dance, fest, jobb, musik, musik Permalink1
 
 
 
 
Hej på er! I helgen var jag trött och sedan hade jag många ärenden att förbereda så idag har jag en del ärenden att fixa. Men det var för att jag var så aktiv i Fredags. Inte nog med att man var aktiv sedan tidig morgon så var det också fest i slutet av dagen! Jobb, Jobb, Jobb, fixa sig och sen fest! Jag gillar inte komma på en fest ofixad eller halvt fixad så jag tar gärna tid på mig innan jag går ut. Jag såg fram emot det och det blev en riktig bra fest... god mat, musik, sångare och en öppen scen som man själv fick bidra med något på! Däremot var musiken.... ska man undvika att vara otrevlig eller ska man vara öppen och ärlig? Jag svär,, om nästa fest inte har bra musik så går jag inte ut mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller så drar på bättre fester! :( Fotade lite med mobilen...
 
 
 
 
 

Bling Bling is my thing!

Allmänt, Fashion/trendigt bling, fest Permalink1
 
 
 
Shoooo på er nu hinner jag inte skriva så mycket för jag har en fullsmockad dag idag och jag har pågrund av det brottom redan nu!! Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt! Men det är främst roliga grejer som händer idag! Bland annat ska jag på fest!! :) AAAA!
 
Igår lyckades jag haffa mig nya bling bling smycken!!! De är så fina!!!!!! Ska kanske ha de på mig ikväll, jag får se! Se you tomorrow! puss o kram!
P&L! :)
 
 
 
 
Till top