zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

Upp och hoppa!

Personligt Permalink1
Shoo, nu är det morgon och idag har man en hel del att göra...massa ärenden, träning i 24/7 och se om det finns något "nice" att köpa i stan.

De som känner mig vet att jag är en morgonmänniska alltså jag är extremt morgonpigg på morgonen och när jag bodde i flogsta för ett tag sedan så var jag korridorens väckarklocka hahah!! Jag satt på musiken på hög volym och dansade som en galning i flera timmar. De flesta sa att det var bra då dem slipper använda väckarklockan och nu vet jag inte om det var någon, men om det fanns någon som inte gillade det, (sorry)!!

Jag överlevde baletten igår och värken är kvar men den har minskat så idag ska jag köra hårt in the gym!!
 
#1 - - milkandacookie:

Åh, känner igen mig i det där. Är också sjukt morgonpigg. Bara jag får tillräckligt med sömn kan jag gå upp vilken tid som helst:)En stor fördel för min familj, då det ofta står nybakade frallor på frukostbordet!! Ett av mina senaste recept är dessa snabba frallor, som ger dig färskt bröd på endast 30 minuter: http://milkandacookie.blogg.se/2016/march/brod-pa-30-minuter.html

Superenkelt att göra och perfekt till söndagsfrukosten;) Vad kul att du har börjat blogga, ser framemot att följa dig. Kram Hedvig!!

Svar: kul då är man inte ensam om saken hahah!
zizi

Till top