zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

BLOGGPAUZZZZ!

Allmänt Permalink4
Hej kära läsare, tyvärr kommer jag inte blogga mera just nu, det händer mycket annat i livet. Jag kommer tillbaka, men jag vet inte riktigt när. Men när jag är tillbaka ska det bli ännu roligare att blogga och då kommer ni få veta lite om det jag vart med om och kanske om varför jag nu måste dra. KRAMIS! Take care, LOVE and PEACE!
 

Sminkväska Parfym Smycken

Allmänt, Fashion/trendigt Smycken, Väskor, blommor, praktiskt, snyggt Permalink0
 
Shooooobre!! Wazzzz? Okey, dokey, smokey, då har man varit ute och sett fina saker, mindre fina saker och shoppat. Asså ni fattar inte hur glad jag är efter att ha besökt Hunkemöller och Glitter!? De har så många fina grejer, så jag passade på att shoppa och fota så att jag kan visa er vad jag menar! Are you with me?! hahah
One more thing, jag hade systemkameran med mig men inget minne (ERROR/KNAS) hehe, så jag var tvungen att fota med mobilen, sorry om det blev dålig kvalitet på bilderna!kram kram!
 
 Stilig sminkväska med spets som man kan se igenom, vilket är bra om man har brottom och snabbt måste kolla upp sminket men hinner inte kasta ut allt.., hahah
Snygga,supergoda och praktiska parfymer som man kan förvara i väskan!
Vilka vackra blommor, ljus lila är min nya favorit färg, :)
Läckra, stora örhängen som glittrar starkt och är inte tunga för örat!!
 
 

Kaffe?

Allmänt Kaffe, Stor, blogg Permalink0
Morsning gott folk! What`s up!!!? Asså ni får ursäkta mig för att jag inte har bloggat igår, men det blev error med min dator, såååå det blev inget. Men nu verkar allt funka som det ska. Ska ut på äventyr snart. Det är faktiskt fortfarane ganska kallt ute :( , så det blir mössa och vantar på, igen. Sedan ska jag blogga om det som händer idag.
 
En sak jag inte kan fatta är, hur man kan dricka kaffe!!!??? Asså kaffe är ju fett euw, jag menar det smakar typ som skräp och dricker man det så blir man ju typ en zombie. Jag har verkligen ansträngt mig för att lära mig att dricka kaffe men failat varenda gång hahahaha!!KNAS! Ytterst sällan dricker jag det för att vara social men annars dricker jag det aldrig. Det är ju dessutom så onyttigt och nej, jag vill inte höra en massa bra saker som jag tror att man har hittat på om dåliga kaffe vanor. Ni vet som, "Kaffe är ju bra för...".
 
 
Till top