zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

GYM och SHOPPING!

Allmänt Smycken, armband, halsband, örhängen Permalink0
SHOOOO ALLA KÄRA LÄSARE!! oki, hahahaha! Ibland är jag bara för glad utan anledning (enligt vissa) fast i min lilla värld/bubbla så har jag många anledningar att vara glad över,hehe. Och visst har jag lite sämre dagar och humörsvengningar också, man är ju bara en människa liksom. Men när jag är HAPPY så gör jag allt för att sprida och dela av mig med glädjen!! :) Min hemlighet till att kunna vara superglad är att inse att allt har possitiva och negativa sidor för inget är perfekt, så valet är mitt. Jag kan välja att vara sur och less över saker och andra sidan kan jag välja att se på det possitiva och glädjas mig åt det. Och kan man inte glädjas åt och vara nöjd med det man har och så, så kommer man aldrig kunna bli nöjd även om man får det bättre. Så det gäller att lära sig att se på allt possitivt som livet har erbjudit och har kvar att erbjuda. :) :)

Anyways, idag har gymmat gymmat hårt och varit ute och shoppat en del härliga grejer som jag visar upp här. Jag älskar färgen på dessa underbara smycken. Lite ovanligt med stil, hehe. ;)
 
 Angående min blogg så kommer jag att blogga då och då men i alla fall varige vecka från och med nu om det fungerar i längden. Det är kul men jag gör mycket annat också, jag har för många intressen hahah!
 
Ha det bäst, KRAM, KRAM, KRAM, KÄRLEK och FRED på er alla!!
 
 
 
 
 
Till top