zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

YAY!!

Allmänt Permalink0
SHOOO!! A ni kanske undrar varför jag är så happy haha, svaret är att min BFF är tillbaka och vi träffades igår. Vi chillade i ett kafee och jag fick en jätte söt present. Så gulligt av henne! Det är ett moln med ett viktigt och fint budskap skrivet med guld på, som man kan hänga på vägg eller dörr.
 
Jag kunde tyvärr inte blogga igår hade oväntat mycket fullt upp och denhär träffen då men här får ni se lite från igår.
 
KRAMIS!! ILL BE BACK SOON! :) P&L
 
 
 
 

En kopp te/chai

Allmänt chai, te, vattenmelon Permalink1
Godmorgon på er, ibland är det verkligen mysigt med te på morgonen. Jag gillar mörk te, ibland kan grön te funka men bäst gillar jag en riktig mörk,chai te kryddad med kardemumma.Det är sååå gott. Däremot kan jag inte dricka te utan en massa socker hahahah! Inte så bra hehe, men det är ju sockret i teet som är höjdpunkten,eller?
 
Har fått skavsår på fötterna efter alla pomenader
så idag måste jag skaffa mig tejp eller något annat skydd för fötterna. Jag får liksom mer skavsår av mina vanliga skor än mina tåspetsskor. :(
 
Anyways, jag har också skaffat mig bra vattenmelon så det får bli min frukost.Nu finns det mycket vattenmelon att köpa där ute. :)
Vi hörs P&L!
 

I form för att dansa!

Allmänt, Fitness dance, gym, halsband Permalink1
Shooo, idag ska jag köra ett intensivt pass på gymmet. Igår hamnade jag i danskoma efter att jag dansade mycket men jag känner verkligen att jag börjar komma mer och mer i form. Det är lättare att dansa när man är i bra form så jag är extra motiverad just nu. Gud vad jag saknar min BFF, asså jag vet ej när hon kommer tillbaka från resan, men när hon kommer tillbaka ska jag och hon ut och dansa häcken av oss, hahaha!! ;)
 
Anyways, tog lite selifies och aaa, jag får stå ut med kvaliteten på bilderna än sålänge. Jag inser nu att jag måste skaffa mig en bättre kamera, selfiestick och redigeringsprogram för jag kan bättre än såhär. Dethär får duga sålänge.. Är så nöjd med halsbandet jag köpte den syns bra på långt avstånd och den är så fin. Den klär mig verkligen. :)
KRAMIS P&L
 
 
Till top