zizo.se

Blog about Fashion, Beauty, Fitness, Personal stuff, Makeup and more!

Kommentarer?

Allmänt, Personligt kommentarer, tankar, åsikter Permalink1
Hej på er alla gullisar! :) Det är morgon och jag är pigg och jag hoppas att ni är pigga och glada ni med! :) Jo jag har tänkt lite och kom fram till att ta ett litet snack med er läsare. Ni ska veta att jag är supernyfiken på er och era tankar om saker och ting. Låt mig förklara, nu är det så att jag ser att jag har en hel del läsare på bloggen vilket är jätte kul och några kommenterar då och då, men,,  ni alla andra?. Det kan ju såklart vara så att det finns inget och kommentera heller men (det) kan ju också vara en kommentar, alltså tillexempel "skriv något som går att kommentera". Sedan kanske ni inte heller vill kommentera vilket såklart är helt okej, men om det är någon som vill så är det absolut okej det också. Jag menar alla är välkomna att kommentera på min blogg oavsett om det är neggativa, possitiva eller neutrala kommentarer., jag är öppen för kommentarer så länge dem inte går över gränsen och är brutala hatkommentarer. Ni, era tankar och åsikter är spännande för mig också ska ni veta. :) 
 
Här kommer bilder på mig som jag tog senast, tyck till om ni vill och hur ni vill :)
 
KRAMIS, P&L
 
 
#1 - - ♀ Sara Ben's ♀:

Jättefin är du :D

Du, förlåt vill inte vara en besserwisser men känner mig tvungen att kommentera din stavning av positiv, då det liksom kändes då jag läste "possetiv". Det är en stavning jag har svårt för, som när folk skriver "väll" eller "igentligen". Jobbigt att läsa är det :P

Svar: haha, det är lugnt, förstår dig , jag vet själv att jag stavar fel ibland för att jag är slarvig... men det är inte bra om det försvårar läsningen så jag ska rätta stavningen... :) tack för kommentaren.
Zizo

Till top